ICT

network cables RJ45 connected to a switch

Advies

HIMM is uw betrouwbare partner als het gaat om complete ICT dienstverlening. Wij kunnen u adviseren over ICT in de breedste vorm, van hardware bekabeling tot server migraties, van internetverbindingen tot netwerkopslag, van WiFi tot stroomvoorzieningen, van back-up tot softwarelicenties. Maar ook project- en implementatie adviezen.

Lees meer

Implementaties

Uiteraard implementeren we de hardware en software die wij zelf verkopen, maar ook implementaties van andere software of complete software implementatietrajecten of vervangingstrajecten. Deze vaak moeilijke en grote projecten staan bekend om hun budgetoverschrijding.

Lees meer

Beheer en Optimalisatie

Wilt u uw netwerk / ICT omgeving een keer gecontroleerd & geoptimaliseerd hebben, dat kan. Na een inventarisatie kunnen wij uw systemen opschonen, netwerk optimaliseren en uw beveiliging controleren voor optimale performance. Zodat uw netwerk weer up-to-date is, goed werkt, veilig is en u daar geen zorgen meer over heeft.

Inhuur

Ook kunt u mij inhuren op projectbasis of uurloon basis, om klussen zoals systeem- of netwerkbeheertaken uit te voeren, maar ook als projectcoördinator van kleine tot middelgrote projecten.

Lees meer

Onderhoudscontracten

Wij bieden een onderhoudscontract aan op uw PC. Deze onderhoudscontracten kunnen bestaan uit snelle telefonische hulp bij problemen en een continue bewaking van uw systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vollopen van schijven, warmteontwikkeling door bijvoorbeeld stofophoping, het niet up to date zijn van virusscanners, maar ook het continu bewaken van uw volledige infrastructuur op switches en servers. Dit om uw ICT omgeving zo optimaal mogelijk te laten werken en met zo min mogelijk verstoringen. Hierbij zit ook:

Lees meer

Zodat u geen zorgen meer heeft over de ICT omgeving en zich bezig kunt houden met uw eigen bedrijfsvoering.

Wireless HiFi

 sonos-a

Algemeen

Naast en tijdens het harde werken wil iedereen ook graag genieten van goede muziek. En dan ook natuurlijk overal en van alle gemakken voorzien. Dat kan nu! Er zijn voor thuis maar ook zeker voor op kantoor een aantal merken op de markt die hiervoor prachtige oplossingen bieden en dan dus ook met HiFi geluid en allemaal via de mobiele telefoon of iPad bestuurd. 

Lees meer

De merken

SONOS

Op het gebied van draadloze muzieksystemen is er één merk dat hoog boven alle andere draadloze audiosystemen uitsteekt. Sonos heeft over ieder detail nagedacht, hetgeen al begint bij het design. De speakers zien er strak en modieus uit en kunnen in iedere kamer worden geïntegreerd. De bediening van Sonos is simpel via een app op uw smartphone of tablet of via de software op uw PC of Mac. Met Sonos speelt u online muziekdiensten als Spotify en Deezer met één druk op de knop af door heel het huis, daarnaast heeft u toegang tot tienduizenden internetradiozenders.

Lees meer

Denon Heos

Het grote gerenomeerde HiFi merk Denon die in 1910 al begon met het maken van High End opname apparatuur heeft in 2015 een nieuwe productlijn op de markt gebracht die het op moet nemen tegen het WiFi HiFi merk Sonos. Net als andere merken kon ook Denon niet achterblijven op het gebied van streaming audio. Het bedrijf heeft vier in grootte variërende speakers op de markt gebracht.

Lees meer

Harman Kardon Omni

Harman Kardon heeft met de Harman Kardon Omni haar eerste wireless speakers geïntroduceerd. De serie bestaat uit 2 speakers, de Omni 10 en de Omni 20. Beide speakers zijn aan te sturen met die mooi en zeer makkelijk te gebruiken app van Harman Kardon, die zowel voor IOS als Android is te verkrijgen. Uniek is de follow-me functie; loop van de ene kamer naar de andere kamer en de muziek gaat met u mee. Een mooie extra functie is dat de Harman Kardon Omni 24bit / 96kHz Studiokwaliteit HD-Audio streaming aan kan, voor een nog betere geluidskwaliteit.

Lees meer

Samsung Multiroom

In 2014 heeft Samsung het draadloze Samsung Multiroom muzieksysteem geïntroduceerd. Het Samsung Multiroom systeem bestaat in basis uit 3 speakers waarmee in verschillende ruimtes via het WiFi netwerk naar muziek geluisterd kan worden: de Samsung Multiroom M3, M5 en M7.

Alle drie de speakers zien er qua design hetzelfde uit. De Samsung Multiroom speakers hebben een driehoekige vorm met ronde hoeken, een mooie grill en kunststof afwerking.

Lees meer

Bluesound Ecosystem

Onder de vlag van HiFi producent NAD produceert en ontwikkelt Bluesound hoogwaardige WiFi multiroom muzieksystemen. Het HiFi systeem van Bluesound is één van de weinige streamingsystemen die overweg kan met digitale muziek van de hoogste kwaliteit (Hi-Res). Het is een product voor hen die hoge eisen stellen aan hun muziekinstallatie. Veel keuze in speakers is er niet, Bluesound heeft voor elk functie 1 apparaat (momenteel in Europa) beschikbaar.

Lees meer

Advies

Wij hebben een specialisatie op het gebied van Wireless HiFi, maar HIMM kan u veel breder adviseren, wij adviseren u graag over de meest uiteenlopende vragen omtrent audio en HiFi systemen , denk aan:Lees meer

Installatie

Naast het adviseren installeren we uiteraard ook onze producten, wij nemen de tijd voor de installatie en zullen u ook uitleggen hoe het een en ander werkt. De installatie gebeurt uiteraard bij u thuis of op kantoor en wordt pas opgeleverd als u tevreden bent.

Installatiekosten worden vooraf in de offerte inzichtelijk gemaakt zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.