Wireless & HiFi Diensten


sonos-logo

HEOS-Logo

HarmanKardon-Logo

samsung1-logo

Wireless & HiFi

Naast en tijdens het harde werken wil iedereen ook graag genieten van goede muziek. En dan ook natuurlijk overal en van alle gemakken voorzien. Dat kan nu! Er zijn voor thuis maar ook zeker voor op kantoor een aantal merken op de markt die hiervoor prachtige oplossingen bieden en dan dus ook met HiFi geluid en allemaal via de mobiele telefoon of iPad bestuurd. Deze systemen worden voor kleine maar ook hele grote omgevingen gebruikt, waar vooral gemak en geluidskwaliteit hoog in het vaandel staan. De twee grootste merken zijn SONOS en DENON. Deze twee merken hebben een enorme staat van dienst als het gaat om het leveren van hoogwaardige audio en gebruikersgemak.

De expertise van HIMM op het gebied van Wireless HiFi is al jaren geleden ontstaan uit een passie. In deze passie ben ik continu op zoek naar hoe de maximale kwaliteit uit geluidsinstallaties te halen valt en ben ik ook continu op zoek naar verbeteringen in de omgevingsruimte. Ook in de geluidsapparatuur zelf door bijvoorbeeld het vervangen van filters, vervangen van voor- en/of eindversterkers, verplaatsen van speakers en dempen van geluid etc.

Inmiddels heb ik in SONOS de eerste mogelijkheden gevonden om in het hele huis of bedrijf draadloos van HiFi muziek te kunnen genieten. In de afgelopen jaren heb ik verschillende huizen maar ook bands, bedrijven, thuisbioscopen en radiostations voorzien van advies en nieuwe of opgewaardeerde audio & beeldomgeving.  Vaak kan al een kleine aanpassing in plaatsing van de speakers of het toevoegen van demping voor een aanzienlijke geluidsverbetering zorgen.

Wat veel mensen niet weten, is dat een SONOS systeem uitermate geschikt is om bijvoorbeeld zware HiFi zuilen aan te sturen. Het vermogen wordt dan uiteindelijk door een aparte eindversterker geleverd, maar alle voordelen van een Wireless HiFi systeem heeft dat bijvoorbeeld een iPhone of iPad ook heeft. Ook het gebruik van andere DLNA media servers en duizenden muziekstations staan dan tot uw beschikking.

Mocht u vragen hebben over HiFi audiosystemen en Wireless HiFi systemen, dan kunt u bij mij terecht.

De merken

SONOS

Op het gebied van draadloze muzieksystemen is er één merk dat hoog boven alle andere draadloze audiosystemen uitsteekt. Sonos heeft over ieder detail nagedacht, hetgeen al begint bij het design.
Lees meer

Denon Heos

Het grote gerenomeerde HiFi merk Denon begon in 1910 al met het maken van High End opname apparatuur en heeft in 2015 een nieuwe productlijn op de markt gebracht die het op moet nemen tegen het WiFi HiFi merk Sonos. Net als andere merken kon ook Denon niet achterblijven op het gebied van streaming audio.
Lees meer

Harman Kardon Omni

Harman Kardon heeft met de Harman Kardon Omni haar eerste wireless speakers geïntroduceerd. De serie bestaat uit 2 speakers, de Omni 10 en de Omni 20.
Lees meer

Samsung Multiroom

In 2014 heeft Samsung het draadloze Samsung Multiroom muzieksysteem geïntroduceerd. Het Samsung Multiroom systeem bestaat in basis uit 3 speakers waarmee in verschillende ruimtes via het WiFi netwerk naar muziek geluisterd kan worden: de Samsung Multiroom M3, M5 en M7.
Lees meer

Bluesound Ecosystem

Onder de vlag van HiFi producent NAD produceert en ontwikkelt Bluesound hoogwaardige WiFi multiroom muzieksystemen. Het HiFi systeem van Bluesound is één van de weinige streamingsystemen die overweg kan met digitale muziek van de hoogste kwaliteit (Hi-Res).
Lees meer

 

Advies

Wij hebben een specialisatie op het gebied van Wireless HiFi, maar HIMM kan u veel breder adviseren, wij adviseren u graag over de meest uiteenlopende vragen omtrent audio en HiFi systemen , denk aan:

- Koppelingen met Hi-end HiFi versterkers en Speakers
- Volledige Home Cinema en Bioscoop installaties (TV’s & beamer koppelingen)
- Positionering van speakers voor optimale geluidsbeleving< - De juiste keuzes maken m.b.t. de verschillende wireless HiFi merken - Hoe uw kantoor of huis het beste in te richten voor optimale geluidsbeleving

Met als doel om u overal en optimaal te laten genieten van muziek.

 

Installatie

Naast het adviseren installeren we uiteraard ook onze producten, wij nemen de tijd voor de installatie en zullen u ook uitleggen hoe het een en ander werkt. De installatie gebeurt uiteraard bij u thuis of op kantoor en wordt pas opgeleverd als u tevreden bent.

Installatiekosten worden vooraf in de offerte inzichtelijk gemaakt zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

 

Beheer & Optimalisatie

Mocht uw HiFi omgeving niet meer naar wens functioneren, willen uitbreiden of wilt u weten of u wel het maximale haalt uit uw wireless HiFi omgeving, dan helpen wij u daar graag mee. Wij zullen de alle betreffende onderdelen van uw installatie onderzoeken en optimaliseren. Denk hierbij aan upgrades in software, betere bekabeling, ontstoring filters (net stroom) en demping van geluid.


Onderhoud

Voor onze eigen geïnstalleerde apparatuur kennen wij een onderhoudscontract. Dit onderhoudscontract houdt in dat wij periodiek uw systeem controleren, schoonmaken, updates uitvoeren en u informeren over eventuele uitbreidingen of verbeteringen. Ook kunt u dan altijd met vragen hierover gratis bij ons terecht.