De merken


sonos-a

SONOS

Op het gebied van Draadloze muzieksystemen is er één merk dat hoog boven alle andere draadloze audiosystemen uitsteekt. Sonos heeft over ieder detail nagedacht, hetgeen al begint bij het design. De speakers zien er strak en modieus uit en kunnen in iedere kamer worden geïntegreerd. De bediening van Sonos is simpel via een app op uw smartphone of tablet of via de software op uw PC of Mac. Met Sonos speelt u online muziekdiensten als Spotify en Deezer met één druk op de knop af door heel het huis, daarnaast heeft u toegang tot tienduizenden internetradiozenders. Voor een draadloos muzieksysteem komt er zeer goed geluid uit de verschillende speakers. Sonos heeft een app voor Android smartphones en iPhones waarmee u indien uw smartphone is verbonden met Wifi door het hele huis uw Sonos systeem kunt bedienen. De installatie van een Sonos muzieksysteem is eenvoudig, met één druk op de knop verbindt u Sonos-componenten door het hele huis. Ook uw huidige stereo, homecinemaset en CD-speler sluit u met de Sonos Connect binnen enkele tellen aan op Sonos.
Het aanbod aan Standaard radio zenders die Sonos aanbied is enorm, en de integratie van onder andere Spotify, Google Play, Sound Cloud en Deezer en nog 20 tal andere zijn erg goed.

denon+heos+systemen

Denon Heos

Het grote gerenomeerde HiFi merk Denon die in 1910 al begon met het maken van High End opname apparatuur heeft in 2015 een nieuwe productlijn op de markt gebracht die het op moet nemen tegen het WiFi HiFi merk Sonos. Net als andere merken kon ook Denon niet achterblijven op het gebied van streaming audio. Het bedrijf heeft vier in grootte variërende speakers op de markt gebracht.
Daarnaast heeft Denon ook de homecinema, een zeer mooi toevoeging voor het creëren van goede surround omgeving, hij produceert ook mooie diepe bas effecten. De Heos Link en de Heos Amp zijn bedoeld om uw bestaande speakers set of versterkers aan te sluiten op het multiroom systeem van Denon zodat uw u ook die allemaal vanaf uw smartphone kunt bedienen.

Harman_Kardon_Omni_10_and_20

Harman Kardon Omni

Harman Kardon heeft met de Harman Kardon Omni haar eerste wireless speakers geïntroduceerd. De serie bestaad uit 2 speakers, de Omni 10 en de Omni 20. Beide speakers zijn aan te sturen met die mooi en zeer makkelijk te gebruiken app van Harman Kardon, die zowel voor IOS als Android is te verkrijgen. Uniek is de follow-me functie, loop van de ene kamer naar de andere kamer en de muziek gaat met u mee. Een mooie extra functie is dat de Harman Kardon Omni 24bit / 96kHz Studiokwaliteit HD-Audio streaming aan kan, voor een nog betere geluidskwaliteit. Ook kan de Harman Kardon Omni met Bleutooth verbinding maken met de nieuwere smart TV’s om direct geluid over te brengen naar uw draadloze systeem.
Met Harman Kardon Omni speakers haalt u een zeer mooie speaker in huis die gegarandeerd opvalt in uw interieur.

samsung-multiroom-490x366-01

Samsung Multiroom

In 2014 heeft Samsung het draadloze Samsung Multiroom muzieksysteem geïntroduceerd. Het Samsung Multiroom systeem bestaat in basis uit 3 speakers waarmee in verschillende ruimtes via het WiFi netwerk naar muziek geluisterd kan worden. De Samsung Multiroom M3, M5 en M7.
Alle drie de speakers zien er qua design hetzelfde uit. De Samsung Multiroom speakers hebben een driehoekige vorm met ronde hoeken, een mooie grill en kunststof afwerking. De speaker is verkrijgbaar in een witte en zwarte variant. U heeft de keuze om de speaker horizontaal of verticaal neer te zetten. Het verticaal neerzetten is mogelijk door de meegeleverde standaard vast te klikken aan de speaker.
Met het Samsung Shape systeem kunt u muziek streamen via WiFi, bluetooth en NFC. Ook het streamen van muziek via Spotify en Deezer behoort tot de mogelijkheden. Naast de mogelijkheden van streamen via deze internetdiensten zijn er nog een aantal mogelijkheden die Samsung Multiroom onderscheiden van bijvoorbeeld Sonos. Zo is er de mogelijkheid om ook via bluetooth muziek te streamen naar de speakers. Ook kunnen sommige Samsung Smart tv’s draadloos op het systeem worden aangesloten, zodat ze als surround kunnen functioneren.

bluesound-hifi-wireless

Bluesound Ecosystem

Onder de vlag van Hifi producent NAD produceert en ontwikkelt Bluesound hoogwaardige WIFI multiroom muzieksystemen. Het hifi systeem van Bluesound is één van de weinige streamingsystemen die overweg kan met digitale muziek van de hoogste kwaliteit (Hi-Res). Het is een product voor hen die hoge eisen stellen aan hun muziekinstallatie. Veel keuze in speakers is er niet, Bluesound heeft voor elk functie 1 apparaat (momenteel in Europa) beschikbaar .
– Bluesound Node N100 (Muziek streamen op uw huidige versterker)
– Bluesound PowerNode N150 (Versterker)
– Bluesound Pulse P300 (speaker)
– Bluesound Vault V500 (Media harde schijf + aansluiting op huidige versterker)
– Bluesound Duo (Bass speaker en surround)
Met een Bluesound muzieksysteem is het mogelijk om overal in huis te genieten van uw favoriete muziek, zowel afzonderlijk als tegelijk. Het muzieksysteem biedt op dit moment ondersteuning aan 11 streamingdiensten, waaronder Spotify en Deezer, maar ook Hi-Res streamingdiensten voor de beste kwaliteit muziek.