ICT

network cables RJ45 connected to a switch

Advies

HIMM is uw betrouwbare partner als het gaat om complete ICT dienstverlening. Wij kunnen u adviseren over ICT in de breedste vorm, van hardware bekabeling tot server migraties, van internetverbindingen tot netwerkopslag, van WiFi tot stroomvoorzieningen, van back-up tot softwarelicenties. Maar ook project- en implementatie adviezen.

Meer

- Advies op maat
- Software & hardware implementaties
- Hardware & software vervangingstrajecten
- Migratietrajecten
- Netwerkbeveiliging (m.b.t. policies, firewalls maar ook WiFi)
- Second opinion
- Algemeen systeembeheer & netwerkbeheer
- Projectbegeleiding
- Onderhoudscontracten

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-19875060 of stuur een e-mail. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken en wij u een uitgebreid advies kunnen geven.

Minder

Implementaties

Uiteraard implementeren we de hardware en software die wij zelf verkopen, maar ook implementaties van andere software of complete software implementatietrajecten of vervangingstrajecten. Deze vaak moeilijke en grote projecten staan bekend om hun budgetoverschrijding.

Een goede begeleiding en goede maar ook snelle implementatie kan toch vaak tot kostenreducties leiden.

Beheer en Optimalisatie

Wilt u uw netwerk / ICT omgeving een keer gecontroleerd & geoptimaliseerd hebben, dat kan. Na een inventarisatie kunnen wij uw systemen opschonen, netwerk optimaliseren en uw beveiliging controleren voor optimale performance. Zodat uw netwerk weer up-to-date is, goed werkt, veilig is en u daar geen zorgen meer over heeft.

Inhuur

Ook kunt u mij inhuren op projectbasis of uurloon basis, om klussen zoals systeem- of netwerkbeheertaken uit te voeren, maar ook als projectcoördinator van kleine tot middelgrote projecten.

Meer

- Uurloon per categorie
- Intake/inventarisatie gesprek gratis
- Systeem- / Netwerkbeheer €50,- p/u
- Trajectadviezen € 60,- p/u
- Projectbegeleiding € 60,- p/u
- Deze bedragen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten.

Minder

Onderhoudscontracten

Wij bieden een onderhoudscontract aan op uw PC. Deze onderhoudscontracten kunnen bestaan uit snelle telefonische hulp bij problemen en een continue bewaking van uw systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vollopen van schijven, warmteontwikkeling door bijvoorbeeld stofophoping, het niet up to date zijn van virusscanners, maar ook het continu bewaken van uw volledige infrastructuur op switches en servers. Dit om uw ICT omgeving zo optimaal mogelijk te laten werken en met zo min mogelijk verstoringen. Hierbij zit ook:

Meer

- Een jaarlijkse fysieke check-up, (schoonmaken, controleren van de status).
- Live monitoring van uw hardware en software.
- Het schoonmaken van het systeem (virussen, spyware, malware).
- Maandelijks overzicht van uw ICT omgeving met alle bedreigingen en risico’s.
- Advies over belasting van uw ICT omgeving en uitbreiding of risico’s.
- Een financieel plan over uw ICT hardware en software (afschrijving, investeringen en budget).

Neem voor meer informatie contact met ons op. Voor de zakelijke markt hebben we al een onderhoudscontact voor een PC of netwerk component voor € 25,- p/m. Wij bieden deze onderhoudscontracten met iets andere SLA’s ook bij particulieren aan voor een bedrag van € 15,- euro p/m.

Minder

Zodat u geen zorgen meer heeft over de ICT omgeving en zich bezig kunt houden met uw eigen bedrijfsvoering.

Wireless HiFi

 sonos-a

Algemeen

Naast en tijdens het harde werken wil iedereen ook graag genieten van goede muziek. En dan ook natuurlijk overal en van alle gemakken voorzien. Dat kan nu! Er zijn voor thuis maar ook zeker voor op kantoor een aantal merken op de markt die hiervoor prachtige oplossingen bieden en dan dus ook met HiFi geluid en allemaal via de mobiele telefoon of iPad bestuurd. 

Meer

Deze systemen worden voor kleine maar ook hele grote omgevingen gebruikt, waar vooral gemak en geluidskwaliteit hoog in het vaandel staan. De twee grootste merken zijn SONOS en DENON. Deze twee merken hebben een enorme staat van dienst als het gaat om het leveren van hoogwaardige audio en gebruikersgemak.

De expertise van HIMM op het gebied van Wireless HiFi is al jaren geleden ontstaan uit een passie. In deze passie ben ik continu op zoek naar hoe de maximale kwaliteit uit geluidsinstallaties te halen valt en ben ik ook continu op zoek naar verbeteringen in de omgevingsruimte. Ook in de geluidsapparatuur zelf door bijvoorbeeld het vervangen van filters, vervangen van voor- en/of eindversterkers, verplaatsen van speakers en dempen van geluid etc.

Inmiddels heb ik in SONOS de eerste mogelijkheden gevonden om in het hele huis of bedrijf draadloos van HiFi muziek te kunnen genieten. In de afgelopen jaren heb ik verschillende huizen maar ook bands, bedrijven, thuisbioscopen en radiostations voorzien van advies en nieuwe of opgewaardeerde audio & beeldomgeving.  Vaak kan al een kleine aanpassing in plaatsing van de speakers of het toevoegen van demping voor een aanzienlijke geluidsverbetering zorgen.

Wat veel mensen niet weten, is dat een SONOS systeem uitermate geschikt is om bijvoorbeeld zware HiFi zuilen aan te sturen. Het vermogen wordt dan uiteindelijk door een aparte eindversterker geleverd, maar alle voordelen van een Wireless HiFi systeem heeft dat bijvoorbeeld een iPhone of iPad ook heeft. Ook het gebruik van andere DLNA media servers en duizenden muziekstations staan dan tot uw beschikking.

Mocht u vragen hebben over HiFi audiosystemen en Wireless HiFi systemen, dan kunt u bij mij terecht.

Minder

De merken

SONOS

Op het gebied van draadloze muzieksystemen is er één merk dat hoog boven alle andere draadloze audiosystemen uitsteekt. Sonos heeft over ieder detail nagedacht, hetgeen al begint bij het design. De speakers zien er strak en modieus uit en kunnen in iedere kamer worden geïntegreerd. De bediening van Sonos is simpel via een app op uw smartphone of tablet of via de software op uw PC of Mac. Met Sonos speelt u online muziekdiensten als Spotify en Deezer met één druk op de knop af door heel het huis, daarnaast heeft u toegang tot tienduizenden internetradiozenders.

Meer

Voor een draadloos muzieksysteem komt er zeer goed geluid uit de verschillende speakers. Sonos heeft een app voor Android smartphones en iPhones waarmee u indien uw smartphone is verbonden met WiFi door het hele huis uw Sonos systeem kunt bedienen. De installatie van een Sonos muzieksysteem is eenvoudig, met één druk op de knop verbindt u Sonos-componenten door het hele huis. Ook uw huidige stereo, homecinemaset en CD-speler sluit u met de Sonos Connect binnen enkele tellen aan op Sonos.

Het aanbod aan Standaard radio zenders die Sonos aanbied is enorm, en de integratie van onder andere Spotify, Google Play, Sound Cloud en Deezer en nog 20 tal andere zijn erg goed.

Minder

Denon Heos

Het grote gerenomeerde HiFi merk Denon die in 1910 al begon met het maken van High End opname apparatuur heeft in 2015 een nieuwe productlijn op de markt gebracht die het op moet nemen tegen het WiFi HiFi merk Sonos. Net als andere merken kon ook Denon niet achterblijven op het gebied van streaming audio. Het bedrijf heeft vier in grootte variërende speakers op de markt gebracht.

Meer

Daarnaast heeft Denon ook de homecinema, een zeer mooi toevoeging voor het creëren van goede surround omgeving, hij produceert ook mooie diepe bas effecten. De Heos Link en de Heos Amp zijn bedoeld om uw bestaande speakers set of versterkers aan te sluiten op het multiroom systeem van Denon zodat u ook die allemaal vanaf uw smartphone kunt bedienen.

Minder

Harman Kardon Omni

Harman Kardon heeft met de Harman Kardon Omni haar eerste wireless speakers geïntroduceerd. De serie bestaat uit 2 speakers, de Omni 10 en de Omni 20. Beide speakers zijn aan te sturen met die mooi en zeer makkelijk te gebruiken app van Harman Kardon, die zowel voor IOS als Android is te verkrijgen. Uniek is de follow-me functie; loop van de ene kamer naar de andere kamer en de muziek gaat met u mee. Een mooie extra functie is dat de Harman Kardon Omni 24bit / 96kHz Studiokwaliteit HD-Audio streaming aan kan, voor een nog betere geluidskwaliteit.

Meer

Ook kan de Harman Kardon Omni met Bluetooth verbinding maken met de nieuwere smart TV’s om direct geluid over te brengen naar uw draadloze systeem.

Met Harman Kardon Omni speakers haalt u een zeer mooie speaker in huis die gegarandeerd opvalt in uw interieur.

Minder

Samsung Multiroom

In 2014 heeft Samsung het draadloze Samsung Multiroom muzieksysteem geïntroduceerd. Het Samsung Multiroom systeem bestaat in basis uit 3 speakers waarmee in verschillende ruimtes via het WiFi netwerk naar muziek geluisterd kan worden: de Samsung Multiroom M3, M5 en M7.

Alle drie de speakers zien er qua design hetzelfde uit. De Samsung Multiroom speakers hebben een driehoekige vorm met ronde hoeken, een mooie grill en kunststof afwerking.

Meer

De speaker is verkrijgbaar in een witte en zwarte variant. U heeft de keuze om de speaker horizontaal of verticaal neer te zetten. Het verticaal neerzetten is mogelijk door de meegeleverde standaard vast te klikken aan de speaker.

Met het Samsung Shape systeem kunt u muziek streamen via WiFi, Bluetooth en NFC. Ook het streamen van muziek via Spotify en Deezer behoort tot de mogelijkheden. Naast de mogelijkheden van streamen via deze internetdiensten zijn er nog een aantal mogelijkheden die Samsung Multiroom onderscheiden van bijvoorbeeld Sonos. Zo is er de mogelijkheid om ook via Bluetooth muziek te streamen naar de speakers. Ook kunnen sommige Samsung Smart TV’s draadloos op het systeem worden aangesloten, zodat ze als surround kunnen functioneren.

Minder

Bluesound Ecosystem

Onder de vlag van HiFi producent NAD produceert en ontwikkelt Bluesound hoogwaardige WiFi multiroom muzieksystemen. Het HiFi systeem van Bluesound is één van de weinige streamingsystemen die overweg kan met digitale muziek van de hoogste kwaliteit (Hi-Res). Het is een product voor hen die hoge eisen stellen aan hun muziekinstallatie. Veel keuze in speakers is er niet, Bluesound heeft voor elk functie 1 apparaat (momenteel in Europa) beschikbaar.

Meer

- Bluesound Node N100 (Muziek streamen op uw huidige versterker)
- Bluesound PowerNode N150 (Versterker)
- Bluesound Pulse P300 (speaker)
- Bluesound Vault V500 (Media harde schijf + aansluiting op huidige versterker)
- Bluesound Duo (Bass speaker en surround)

Met een Bluesound muzieksysteem is het mogelijk om overal in huis te genieten van uw favoriete muziek, zowel afzonderlijk als tegelijk. Het muzieksysteem biedt op dit moment ondersteuning aan 11 streamingdiensten, waaronder Spotify en Deezer, maar ook Hi-Res streamingdiensten voor de beste kwaliteit muziek.

Minder

Advies

Wij hebben een specialisatie op het gebied van Wireless HiFi, maar HIMM kan u veel breder adviseren, wij adviseren u graag over de meest uiteenlopende vragen omtrent audio en HiFi systemen , denk aan:

Meer

- Koppelingen met Hi-end HiFi versterkers en Speakers
- Volledige Home Cinema en Bioscoop installaties (TV’s & beamer koppelingen)
- Positionering van speakers voor optimale geluidsbeleving
- De juiste keuzes maken m.b.t. de verschillende wireless HiFi merken
- Hoe uw kantoor of huis het beste in te richten voor optimale geluidsbeleving

Met als doel om u overal en optimaal te laten genieten van muziek.

 

Minder

Installatie

Naast het adviseren installeren we uiteraard ook onze producten, wij nemen de tijd voor de installatie en zullen u ook uitleggen hoe het een en ander werkt. De installatie gebeurt uiteraard bij u thuis of op kantoor en wordt pas opgeleverd als u tevreden bent.

Installatiekosten worden vooraf in de offerte inzichtelijk gemaakt zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.